Tuotteet


pH Cosmetics tuotteet ovat  luonnonmukaisia,  100 % vegaaneja

kaikki luonnolliset uutteet on tislattu vesihöyryssä luonnonkasveista. Tuotteet eivät sisällä kemiallisia apuaineita eivätkä liuottimia. Eivät sisällä synteettistä kemiaa (ei aniliinia, eikä sen johdannaisia) eivätkä lisäaineita (ei orgaanisia halogeeniyhdisteitä ym.)

  • Ei tuotteita eläinkunnasta

kaikki raaka- ja valmistusaineet ovat peräisin elävästä kasvikunnasta. Kaikki uutteet, myös alkoholilla valmistetut, tislataan alkoholittomiksi. Ei sirtuunahappoa.

  • Ei alkoholipitoisia tai liuottimia

tuotteet eivät sisällä alkoholipitoisia säilytysaineita, vettä sitovia, rasvaa sulattavia aineita.

  • Ei raakaöljyjalosteita

raaka-aineet ovat erittäin puhtaita. Ne eivät sisällä polysyklisiä hiilivetyvalmisteita, aniliinia, fenolia jne.

Tuotteissa ei ole käytetty sodium laureth sulfaattia (SLS) eikä lanoliinia, vaseliinia, silikonia eikä alumiini yhdisteitä eikä muoveja

  • Ei synteettisiä aineita

ei väriaineita, eikä synteettisiä aromiaineita.


Emäksiset tuotteet hoitavat ja puhdistavat erittäin hellävaraisesti.

pH- kylpysuola

pH 7,5
Kylpysuola on luonnontuote, joka sisältää merisuolaa ja luonnon kivennäisaineita. Siitä tehdään emäskylpyjä, ja sitä voi käyttää päivittäiseen kasvojen ja kehon puhdistukseen. Iho kastellaan ja emäksistä kylpysuolaa hierotaan ihon pintaan, se sulaa täydellisesti ja jättää iholle ihanan pinnan.Kylpysuolaa voi sekoittaa myös emäksisen puhdistusmaidon joukkoon ja puhdistaa kasvot tällä seoksella. Likainen ilma, meikit ja muu kosmetiikka sisältävät happoja, joita emäksinen puhdistus poistaa tehokkaasti. image001

 

pH-päivävoide

pH 7,5
Kevyt öljy/vesi-emulsio. Se imeytyy erittäin hyvin ja nopeasti ihoon, ja soveltuu hyvin kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.Käytetään: tasapainottamaan ja hoitamaan joko liian kuivaa tai rasvaista ihoa tai epäpuhdasta ihoa. Emäksinen päivävoide suojaa ihoa vahingollisilta ympäristöhaitoilta. Siinä on myös kevyt aurinkosuoja.

Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä luhtalitukka-öljy, appelsiini, mandariini, muskatelli, salvia, malva, hamamelis, E-vitamiini, allantoin.

päivävoide

 

pH- yövoide

pH 7,5
Täyteläinen vesi/öljy-emulsio kaikkien ihotyyppien hoitoon.Käytetään: korjaamaan kuivaa ja hoidon tarpeessa olevaa ihoa. Voide uusii ihoa ja suojaa voimakkaita rasitteita kuten kylmyyttä tai kuumuutta vastaa. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta voiteen säännöllinen käyttö, uudistaa tuhoutunutta ja vahingoittunutta sarveiskalvokerrosta.

Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä jojoba-öljy, melissa, mehiläisvaha, keto-orvokki, vitamiiniöljyt A ja E, porkkanaöljy, laventeli, mandariinia ja ylang-ylang.

yövoide

 

pH-rakentava voide

pH 7,9
Vesi/öljy-emulsio on uudistava ja ihon rakennetta korjaava päivä- ja yövoide.Käytetään: erityishoitona voimakkaasti rasittuneelle iholle rankoissa sääolosuhteissa. Ihanteellista käyttää ulkona työskennellessä tai urheillessa. Soveltuu erinomaisesi myös raskaana oleville ja ikäihmisille, joiden iho on hormonaalisten muutosten johdosta herkistynyt.

Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet ja tuoreiden kasvien uutteet sekä: B-glukaanin ja E-vitamiinin yhdistelmä, joka korjaa ihoa tehokkaasti ja suojaa samalla auringon UV-säteilyltä.

pHBasAufbaucreme

 

pH-puhdistusmaito

pH 8,7
Sisältää syvävaikuttavia emäksisiä mineraaliaineita. Soveltuu erinomaisesti kaikille ihotyypeille.Käytetään: ihon pintakerroksen puhdistamiseen. Päivittäiseen kasvojen puhdistukseen ja meikin poistoon. Puhdistusmaidon vaikutus korjaa vaurioituneita sarveiskalvoliuskoja ja tukkiutuneita ihohuokosia. Puhdistuksen jälkeen iho viimeistellään emäksisellä kasvovedellä.

Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä luhtalitukka-öljy, piparminttu, mandariini ja korte.

puhdistusmaito

 

pH- kasvokuorinta

pH 8,0
Sisältää mietoja vaikuttavia aineita ja soveltuu päivittäiseen epäpuhtaan ja hilseilevän ihon kuorintaan.Käytetään: irrottamaan ylimääräisiä sarveiskalvoliuskoja, parantamaan ihon omaa puhdistusmekanismia, uudistamaan ihon rakennetta sekä korjaamaan sarveiskalvokerrosta ja lipidikaksoiskerrosta.

Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet ja luhtalitukka-öljy, piparminttu, mandariini, korte ja aprikoosinkivi-rouhe.


 

pH-kasvovesi

pH 8,5
Sopii kaikille ihotyypeille. Se virkistää ja hoitaa ihoa erittäin miedolla tavalla.Käytetään: ihon kirkastamiseen ja jälkipuhdistukseen. Emäksisen vaikutuksensa ansiosta se soveltuu niin rasvaiselle kuin kuivallekin iholle sekä epäpuhtaalle ja sekaiholle. Erinomainen silmämeikin poistossa.

Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä hamamelis, sitruunaruoho, tangeriini-öljy, allantoin, joka antaa luonnollista kosteutta, sorbitoli (kasveista saatava sakkariini), josta syntyy pehmeys ja miellyttävä koostumus.

kasvovesi

 

pH- naamio

pH 7,9
Maamineraaleja sisältävä naamio, joka levitetään ohuelti kasvoille, kaulaan ja dekolteen alueelle.Käytetään: syväpuhdistamaan ihoa ja parantamaan ihon omaa kosteutuskykyä sekä tasapainottamaan rasvaneritystä. Ihosta tulee sileä ja kiinteä sekä tasaisen värinen. Naamio sitoo voimakkaasti itseensä kuona-aineita ja syväpuhdistaa. Sen hienot mineraalirakeet neutraloivat happoja.

Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä kamferi, rosmariini, inkivääri, savi, allantoin, urea ja emäksinen kylpysuola, jossa on korkea mineraalipitoisuus.

mineraalinaamio

 

pH-vartalovoide

pH 7,5
Kevyt, kosteuttava ja nopeasti imeytyvä voide. Sisältää runsaasti gammalinoleeni-happoja ja emäksisiä mineraaliaineita, joiden ansiosta iho saa päivittäin runsaasti kosteutta ja voi uusiutua paremmin.Käytetään: rasvaisen, kuivan tai halkeilevan ihon päivittäiseen hoitoon. Hierotaan iholle suihkun tai emäksisen kylvyn jälkeen.

Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä jojoba-öljy, tomaatti, malva, limetti, laventeli.


 

pH- suihkugeeli

pH 7,5
Erittäin mieto ja hellävarainen ihon puhdistaja. Se vaahtoaa miedosti ja siinä on hento tuoksu. Suihkugeeli on erittäin riittoisaa, sillä pieni määrä kerralla riittää. Soveltuu erinomaisesti jatkuvaan käyttöön.Käytetään: herkän ja rasittuneen ihon päivittäiseen pesuun. Soveltuu erittäin hyvin myös pahasti ärtyneelle iholle sekä intiimialueella käytettäväksi.

Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä tuoreiden kasvien uutteet: limetti, laventeli, malva ja korte. Ei sisällä sodium laureth sulfaattia.


 

pH- hoitospray 200 ml

pH 9,0
Hoitospray on valmistettu luonnollisista aineista, sen pH-arvo on todella pehmeä pH 9,0. Se soveltuu erilaisten iho-ongelmien hoitoon:  kuten punoittava, kutiava, hilseilevä, karhea, halkeileva tai kiristävä iho sekä päivittäisenä hoitotuotteena stressaantuneen ja ärtyneen ihon hoitoon.

Hoitospray rauhoittaa ja tasapainottaa ihon pH-arvo. Hellävaraisuutensa ansiosta se soveltuu myös vauvan iholle mutta hoitaa myös vanhusten iho-ongelmia.

Hoitospray soveltuu myös päivittäisenä hoitotuotteena kasvojen iholle, ihosta tulee hoidettu ja ihanan pehmeä!

Aineosat: Aqua, Magnesium Sulfate, Sodium Bicarbonate, Maris Sal, Silica.

 

 


 

pH-shampoo

pH 8,2
Mieto ja hellävarainen, päivittäiseen hiusten- ja päänahan hoitoon.Käytetään: hiusten pesuun ja poistamaan hiuspohjaan varastoituneita happoja. Shampoossa oleva risiiniöljy huolehtii erittäin hyvin hiuksista. Emäksiset mineraaliaineet parantavat päänahan luonnollista kykyä kosteuttaa itseään. Pitkät hiukset on pesun jälkeen hyvä huuhdella kylmällä vedellä. Ei suositella voimakkaasti käsitellyille hiuksille.

Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet sekä risiiniöljy, tangeriini-öljy, laventeli. Ei sisällä sodium laureth sulfaattia.


 

pH- käsivoide

pH 7,5
Korjaava, uudistava ja hoitava voide päivittäiseen käyttöön. Soveltuu erinomaisesti myös emäksisten käsikylpyjen jälkihoidoksi.Käytetään: päivittäiseen käsien hoitoon. Käsien pesun, desinfioinnin, astioiden pesun, siivouksen jne. jälkeen. Käsistä tulee miellyttävän tuntuiset ja huolitellut, ilman rasvaisuutta.

Vaikuttavat aineet: emäksisten mineraaliaineiden lisäksi, hoitavaa manteli-öljyä, keto-orvokkia, laventelia, ureaa ja E-vitamiinia antioksidanttina ja vapaiden radikaalien kiinniottajana.

käsivoide

 

pH-jalkavoide

pH 7,5
Viilentää ja avaa jalkojen tukoksia tehoaineidensa ansiosta. Voiteen käyttö on erinomainen tuki jaloille, varsinkin kuumina kesäpäivinä tai seisomatyössä.Käytetään: viilentävää voidetta hierotaan jalkoihin koko pituudelta, kuumina kesäpäivinä, tai kun joutuu seisomaan pitkiä aikoja.

Vaikuttavat aineet: emäksiset mineraaliaineet ja hamamelis, raunioyrtti, kamferi, menthooli, piparminttu-öljy ja hevoskastanja.

jalkavoide

 

pH- selluliittigeeli

pH 7,5
Avaa ihon hellävaraisesti ja tekee siitä hengittävän. Ihoon varastoituneet hapot irtoavat ja mineraalit sitovat ne itseensä. Vegetol-levät antavat geelille turvotusta poistavan vaikutuksen ja inkivääri rauhoittaa ja vilkastuttaa verenkiertoa.Käytetään: geeliä hierotaan ongelmakohtiin emäksisen kylvyn jälkeen. Sitä voi myös hieroa reisiin ennen urheilua, tai levittää emäksisten painehauteiden alle.

Vaikuttavat aineet: emäksisten mineraaliaineiden lisäksi levä, inkivääri, lilja (ruscus), talvikki.

Selluliittigeeli

 

Tangeriini-inkivääri öljy

Aineenvaihduntaa kiihdyttävä hieronta- ja vartaloöljy. Se imeytyy erittäin hyvin ihoon, eikä jätä öljyistä pintaa.Käytetään: voidaan käyttää hoitoöljynä emäksisen kylvyn jälkeen tai hierontaöljynä. Se soveltuu erittäin hyvin emäksiseen 2-osaiseen hierontaan, jossa käytetään hoitoöljyn lisäksi emäksistä kylpysuolaa.

Vaikuttavat aineet: elvyttävää ja virkistävää tangeriini-öljyä, verenkiertoa parantavaa ja lämmittävää inkivääri-öljyä, E-vitamiinia ja maissinjyvä-öljyä.

hoitoöljy


pH-aurinkosuoja

Aurinko kohottaa mielialaa. Se voimistaa verenkiertoa ja edistää D-vitamiini syntymistä sekä vahvistaa vastustuskykyä.

Aurinkokylvyt rentouttavat ja antavat iholle kauniin värin. Emäksis-mineraalinen aurinkovoide toimii happopuskurina ihon pintakerroksessa. Iho on näin parhaiten suojattu, ja se voi esteittä hoitaa toimintaansa kehon suurimpana erityselimenä.

Ilman aurinkosuojaa ei tulisi altistua pitkään auringolle, auringonotto on hyvä aloittaa hitaasti asteittain.


 

pH 7,5

 

pH- aurinkomaito

pH 7,5
Emäksis-mineraalinen aurinkovoide, jonka pH on 7,5 ja suojakerroin 15, suojaa UV A + B + C säteilyä vastaan. Se on erinomainen lapsille ja herkkäihoisille sekä iholle, joka ei ole vielä tottuneet aurinkoon.Vihreän teen uutteet ja E-vitamiini toimivat iholla antioksidanttina, ne ottavat kiinni vapaita radikaaleja.Tuotteessa on fysikaalinen aurinkosuoja.

Aurinkovoide tulisi levittää 30 min. ennen auringonottoa ja uusia aina uinnin jälkeen.


 

pH-After-Sun geeli

pH 7,5
Emäksinen After-Sun geeli, jonka pH on 7,5 viimeistelee hoidon.Piparmintun ansiosta geeli viilentää ihoa auringonoton jälkeen, se imeytyy nopeasti, eikä jätä rasvaista pintaa.

Muita sen luonnollisia hoitavia aineita ovat vihreä tee, panthenol ja piparminttu-öljy.

Emäksisen vaikutuksen ansiosta iho rauhoittuu heti ja saa käyttöönsä tärkeitä vitamiineja.

After-Sun-Gel (2)

pH- Cosmetics tuotteita myyvät kosmetologit, luontaisterapeutit ja hierojat

Tuotteita voi tilata myös sähköpostitse: info(at)kehologi.fi


© 2018 RG import Oy, All rights reserved | a design, Powered by WProd